logo sia

De vitamine C voor uw bedrijf

Referenties

"Met Hans heb ik tot twee keer toe plezierig kunnen samenwerken. Eerst in een profit organisatie in een reguliere administratie rol, daarna binnen een non-profit organisatie in een meer analyse en advies opdracht. Beide keren werd ik door mijn opdrachtgevers gecomplimenteerd over de verrichtingen van Hans. Belangrijkste aspecten van Hans zijn werk zijn: prima administrateur, prettig in de omgang, in staat om zaken zich snel eigen te maken en een bruggenbouwer.

Kortom, voor een intermediair een prima zelfstandige om in te zetten. En voor een opdrachtgever een goede en betrouwbare administrateur die snel van toegevoegde waarde kan zijn."


Pleun Lok, Cap Finance
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Hans heeft een heel bijzondere prestatie geleverd als coördinator FINAD. Hij is erin geslaagd om mensen die volledig solistisch werkten en erg op zichzelf waren gericht te ‘openen’. Hierdoor is er een echt team ontstaan en kunnen mensen ook weer genieten van hun werk én van elkaar (dat was verre het geval). Ook inhoudelijk heeft Hans zich een zeer betrouwbare partner getoond die heel secuur en nauwgezet werk af levert en ook er niet ‘vies’ van is om zijn mouwen op te stropen en zelf dingen uit te zoeken; op te ruimen; te corrigeren. Een bijzondere prestatie van Hans was het opleveren van de jaarrekening, terwijl kennis en informatie (door uitvallen personeel) niet voorhanden was."

Tom Oostrom, directeur Nierstichting